Out for a walk (in dah snow)


Myyys det var... Men KALLT! Hehe, mina fingrar frös som bara den xD
Detta var då i förrigår tror jag, när jag var ute med Sessan. Kände bara för att ta med kameran, och bilden ovan blev jag nog mest nöjd med (tror jag).
Och eftersom jag suger på alla slags redigeringsprogram så använder jag Microsoft PowerPoint. Jag vet. Skills.

Måste sova nu. :<
Natti natti ♥

Ush!

Jag dog.
Kollade Kissies blogg och fick ett fint litet datavirus på köpet... En sån där Trojan :c Borta nu, men jag fick verkligen panik!
Ellen har oxå varit med om samma virus och hon tipsade mig till en blogg: http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=35206&beid=1580309 (falsksanning) som guidade mig så att jag kunde ta bort viruset. Jättebra, är alldeles lättad! Nu har jag två anti-virusprogram på datorn, så jag är säker och nöjd. Hehe. Men jag rekommenderar alla till att ha minst ett anti-virusprogram på datorn. Bara för säkerhets skull. Jag har Avira AntiVir Personal (laddades ner gratis) samt det som falsksanning rekommenderade (oxå gratis).

Den läskiga bakrundsbilden som viruset gav mig:


:S
Gå INTE in på Kissies blogg. Inte värt det...


TODAY :D



Vad jag inte orkade skriva i ett annat inlägg kommer då här :)

Kort och gott så har dagen varit lååång. Haha.
Har varit med klassen på Moderna muséet och kollat på tavlor (detta kommer vi ha prov på om ca två månader, vår skola planerar allting så väldigt väl), varit i skolan och pluggat samt spelat en massa Fruit Ninja. Vilket jag är mästare på! I Arcade Mode har jag 606 som rekord 8) Fett stolt! 



Hehe, kunde inte låta bli. Supersöt, am I right?! ♥



Amajgad *ω*

Har suttit och kollat på 90210 nu ett tag. Två hela avsnitt    Det är ganska bra, faktiskt. Jag menar, jag måste ju ägna tid åt annat oxå... Som att räkna ner dagarna till Glee :c Öhö, typ det enda jag tänker på nuförtiden. Man kan säga att det är ca 10 dagar kvar nu <3 (eller 11 om man räknar med idag, men w/e)

När jag satt och pluffsade runt lite fint på datorn så kom jag till en åsum sak.

MEGA åsum!
Dom är klämbara (HAHA) och fina. Vill ha alla utom fisken :<
Hittade dom på okaeri.se (thanks to Fokis blog)
Jag dog lite! En helt onödig, superkawaii och lite skojj sak  Jag vet inte. Fick bara en "Vill ha... Nej, MÅSTE HA...!"-känsla direkt. Hehe, jag älskar onödiga saker. Har maaassor av dom! Har t ex en icke-fungerande svamp-pennvässare (hade sönder den för typ ett år sen?), en blåsapa, en termos, "god jul" paket-snöre mm på mitt skrivbord...
Nejdå. Det är helt normalt. Och på mitt nattduksbord ligger det förövrigt plåster.

Baii baii


Hola ;D

Tjabbatjenahallå!
Här kommer lite småonödig information för dem som orkar läsa cx



Gott Nytt År!

:D



...inte alls lite sent. Nejdå :3
Nu är det 2011!

Ellen:
"Är det? Jag trodde det var 2012 D''':"
Jag: "Aa... (-_-)"

Eh. Jao.
Men, vad har ni för nyårslöfte? (Om ni nu har nåt?) Jag har ett :3
Att förbättra minst tre saker från förra året. Det blir, eh, kul. Nejmen. Det blir nog ganska jobbigt. Men jag menar; jag kan ju förbättra vad som helst - så det kanske inte alls blir svårt ^^

 



..& God Jul!
Hehe. Jag vet. Det är sent. Väldigt sent. Men bättre sent än aldrig, typ.
Jag fick en massa fina saker :3 Fyra olika blyertspennor, promarkers, två block med tjockt papper, två suddpennor, sandpapper, en klocka, hårfön, böcker, Glee (hela första säsongen!) och ett presentkort på akademibokhandeln :) <3 Blev jätteglad för allt! Underbar jul, det var det verkligen!
Vad har ni fått? (om ni firar jul ^^)

Ha' de' gött, igelkött :D <3 



RSS 2.0